Workshop Splashfotografie

Workshop Haal Meer Uit Je Flitser

Wat en wanneer?

Workshop Splashfotografie
27 juni. 2021 van 13:30 – 17:00 uur

Locatie

NEW Perspectives | Z-Office
Dokter van Deenweg 108 Unit 326
8025 BK Zwolle
 

Beschrijving

Splashfotografie is supertof om te doen! Maar ook soms best lastig. Het mooi in beeld brengen van het opspattende water of andere vloeistoffen vraagt om perfectie. Welke achtergrond kies ik? Hoe stel ik mijn opzetflitser in? Waar zet ik de flitser neer? Kan ik werken met daglicht? Verschillende technieken komen ruimschoots aan bod om nog toffere splashfoto’s te maken.

We starten de middag met een klein stukje theorie onder het genot van een kopje koffie of thee. We laten je zien hoe je een mooie opstelling neerzet, wat de werking van flitslicht en daglicht is en hoe je je camera het beste instelt. Zo zal je na een half uurtje goed beslagen ten ijs komen, zodat je de resterende tijd volop aan de slag kunt met de praktijk.

In het praktijkgedeelte kan je gebruik maken van meerdere opstellingen. Zo zal je druppelfotografie kunnen oefenen bij een vaste opstelling, maar kan je je ook uitleven met aardbeien in melk of het opspattende water uit de vissenkom. De opstellingen zijn zo gemaakt, dat je geheid met toffe foto’s thuiskomt. Heb je zelf een opzet-flitser? Neem die dan ook mee en bouw je eigen splash-opstelling. Er zijn materialen aanwezig waar je mee kan werken.

Programma

13.30 uur – Koffie & thee incl. theorie
14.00.00 uur – Praktijk
17.00 uur – Einde

Wat heb je nodig?

  • Camera + geheugenkaart
  • Statief (niet noodzakelijk, slechts handig)
  • Opzetflitser / reportageflitser (niet verplicht, wel een mooie aanrader)
  • Pen en papier

Ja, ik wil meedoen!

Vul onderstaande formulier compleet in en betaal eenvoudig via iDeal of Bancontact.
Na ontvangst van je betaling sturen we je meteen een bevestiging toe met alle informatie. Door je in te schrijven ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy-beleid.

InschrijfformulierTotaal