Workshop Landschapsfotografie – 25 juni – Olympus en OM System

Workshop Landschapsfotografie - 25 juni - Olympus en OM System ONLY

Hou jij van adembenemende landschappen, maar blijf je het moeilijk vinden om deze spectaculair vast te leggen? Wil jij leren hoe je de meest scherpe landschappen fotografeert of hoe je gebruik kan maken van filters om nóg mooiere landschappen te vereeuwigen? Ga dan mee naar de Vreugderijkerwaard net buiten Zwolle, een sprekende en indrukwekkende omgeving binnen de IJsseldelta, waar jij je landschapsfotografie naar een nieuw niveau kan tillen.

Uiteraard starten we de avond met koffie, thee en gebak. Bij het startpunt wordt tevens een uurtje theorie besproken, waarop we ingaan op de meestvoorkomende facetten binnen de landschapsfotografie. Scherpstellen. Maximale scherpte. Focus Stacking bij landschappen. Gebruik van diverse filters, zoals ND filters, polarisatie-filters etc. Compositie. Belichting. En meer! We nemen het allemaal mee in het theorie-gedeelte, zodat je de rest van de avond een gedegen bagage hebt om topplaten te schieten.

Na het theorie-gedeelte gaan we lekker naar buiten. En uiteraard geven we ook tijdens dit praktijkgedeelte praktische tips en helpen we je desgevraagd met je camera-instellingen. Aan het einde van onze ontdekkingstocht pakken we hopelijk nog een adembenemende zonsondergang mee. Hierop hebben we de planning dan ook afgestemd.

Datum

25 juni 2022 van 18.30 – 22.00 uur.

Benodigheden

:: OM System of Olympus systeem-camera met lens/lenzen
::  voldoende accu’s en geheugenkaarten
:: statief
:: goede kleding, afgestemd op het weer
:: eventueel ND/Grijs filter en polarisatie-filter
:: (basis)kennis van sluitertijd, diafragma en ISO

Ook bij minder weer gaat de workshop door. Alleen bij te veel (voorspelde) regen wordt de workshop vroegtijdig afgelast. In dat geval volgt een alternatieve datum. 

Programma

18:30 uur Theorie-gedeelte incl. koffie, thee en gebak
19:30 uur Praktijk
22:00 uur Einde

Voor wie?

Gebruikers van een OM System of Olympus OM-D systeem camera

Locatie:

De Vreugdehoeve
Zalkerveerweg 20
8042 PL Zwolle

Kosten deelname

De deelnamekosten bedragen €99,- euro incl. BTW.
Tevens incl. Koffie en thee.
Heb je een voucher? Dan betaal je slechts 0,01 euro.

Wil jij mee?

Schrijf je dan in via onderstaand formulier en betaal eenvoudig via iDeal of Bancontact. Na je betaling ontvang je meteen een bevestiging met alle informatie. Geen mail ontvangen? Check dan even je spambox. Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Heb je nog vragen? Mail naar info@npfw.nl

Heb je een voucher ontvangen op de Professional Imaging beurs? Vul dan de kortingscode in. Je betaalt in dat geval 0,01 euro.
Deze 0,01 euro is nodig om de processen binnen het registratie-systeem in werking te houden.

Inschrijfformulier


Totaal