Privé workshop Macrofotografie

Privé workshop Macrofotografie

Macrofotografie is het in beeld brengen van de kleine wereld. Insecten en bloemen kennen ongelooflijke details! Wil jij je macro-skills naar een nieuw niveau tillen en wil je leren om de juiste technieken in te zetten? En wil je daarbij de maximale aandacht. Ga dan mee het veld in voor een één-op-één fotografieworkshop. Wil je liever een maatje mee? Kom dan gezellig samen. Sowieso ben je gegarandeerd van de maximale aandacht.

Het mooie van de privé-workshops is dat de lesstof als maatwerk gegeven kan worden. Hiertoe trekken we het veld in en gaan we op zoek naar verschillende onderwerpen. Je zult leren je macrolens, voorzetlenzen of tussenringen op  de juiste manier te gebruiken. Daarnaast leer je juist belichten, de perfecte compositie te maken en scherpe macro’s te schieten. Ook kunnen we aan de slag met speciale macro-technieken, zoals focus stacking. Je macro-foto’s zullen als nooit te voren zijn. 

Het gebied dat we bezoeken is de Vreugderijkerwaard bij Zwolle. Hier is vanaf het voorjaar tot in de late herfst veel diversiteit te vinden aan onderwerpen. Je bent hiertoe verzekerd van voldoende onderwerpen. 

De dag die we samen plannen is van 10.00 – 16.00 uur. In overleg is hiervan af te wijken. Tussen de middag zullen we genieten van een lunch. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Privé workshop Macrofotografie.

1 deelnemer of eventueel per 2 deelnemers als duo-workshop te boeken.

Let op! Dit is een buitenworkshop. We hopen op mooi en droog weer. Bij iets minder mooi weer gaat de workshop ook door. Echter bij extreme neerslag zal de workshop worden verplaatst naar een nieuwe datum. Die datum plannen we uiteraard samen.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze workshop zijn € 199,95 incl. BTW, incl. een kopje koffie of thee en incl. lunch. Hierbij heb je recht op een echte privé-workshop. Kom je liever met z’n tweeën, dan betaal je samen € 299,95. Tevens ontvang je een hand-out.

Wat heb je nodig?

  • Digitale spiegelreflex-camera of systeemcamera met lens/lenzen
  • Eventueel voorzetlens, tussenringen of een macrolens
  • Basiskennis van sluitertijd, diafragma en ISO
  • Statief

Tom Reuvers is uw begeleider. Als workshopleider heeft hij ervaring met ieder merk camera.

Locatie: Zwolle, Vreugderijkerwaard

Wil jij mee?

Vul dan onderstaand formulier compleet in en betaal eenvoudig via iDeal of Bancontact. Na inschrijving ontvang je per direct een bevestig per mail. Geen mail ontvangen? Check dan je SPAM-box even. Bij het opgeven kun je 3 voorkeursdatums opgeven, in volgorde van wens. Je krijgt per separate mail de definitieve datum bevestigd. Vragen? Mail naar info@npfw.nl

Inschrijfformulier