Over NEW Perspectives

Over NEW Perspectives

NEW Perspectives | Fotografie Workshops is aanbieder van diverse workshops, cursussen en lezingen voor fotografen en beeldmakers op ieder niveau. Het interactieve karakter van de manier van leren en onderwijzen is kenmerkend voor de wijze waarop de workshops en cursussen samengesteld zijn. NPFW werkt uitsluitend met gerenommeerde trainers en fotografen, die alle de kracht, de ‘drive’ en motivatie hebben om deelnemers op een fantastische manier naar een nieuw niveau te tillen.

Tom Reuvers is als eigenaar van NEW Perspectives zelf werkzaam als fotograaf en is tevens freelance specialist & schrijver voor Zoom.nl en Zoom Magazine. Zijn portfolio is te vinden op www.tomreuvers.com

De workshops en cursussen zijn zorgvuldig samengesteld, waarbij het programma een logische opbouw kent, theorie bevat, maar zeker ook een flinke dosis praktijk. De groepen zijn klein om interactie met te kunnen waarborgen. De manier waarop wij werken wordt dan ook door deelnemers gezien als een plezierige en persoonlijke manier.

NEW Perspectives is onder andere partner van Olympus Nederland, Zoom Academy, Zoom Magazine en CameraNU.nl

Heeft u vragen aan ons? Mail ons gerust: info@npfw.nl
U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Ik ga akkoord met met opslaan van mijn naam- en -emailgegevens door NEW Perspectives. NEW Perspectives gebruikt deze gegevens uitsluitend intern en verstrekt deze niet aan derden. De gegevens worden puur gebruikt om met u te kunnen communiceren en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

NEW Perspectives
Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

KVK: 70925925
BTW: NL001407964B89
Bank: NL86SNSB0705986047

website: www.npfw.nl
mail: info@npfw.nl