Olympus

Online webinar Leer Je Olympus OM-D Camera Kennen LIVE | NIEUWE DATUM VOLGT NOG!

 

Heb jij een geweldige Olympus OM-D camera, maar verdwaal je af en toe nog steeds in al die mogelijkheden en complexe menu’s? Dan is deze leerzame middag echt iets voor jou! Technisch Olympus Specialist Tom Reuvers en Visionair Alexander Koenders nemen je mee in alle mogelijkheden van je OM-D. Hoe programmeer je je knoppen? Welke scherpstel-mogelijkheden zijn er? Wat doe ik met de beeldstabilisatie? Hoe stel ik Focus Peaking in? Allemaal van die vragen, die allemaal in één middag aan bod komen. Op een inspirerende wijze helpen we je ruimschoots op weg om je OM-D camera beter onder de knie te krijgen en nóg beter te leren begrijpen.

De webinar ‘Leer je Olympus OM-D camera kennen’ leert je stap voor stap de instellingen en mogelijkheden die jouw OM-D heeft. Een duidelijke presentatie met handige tips & tricks laten je hands-on ervaren hoe je meer uit je OM-D haalt. Technisch specialist Tom Reuvers kent alle technieken van je camera en helpt je volledig door de complexe menu’s. Visionair en wildlife-fotograaf Alexander Koenders deelt zijn ervaring vanuit de praktijk. Juist die combinatie van enerzijds techniek en anderzijds de voorbeelden vanuit de praktijk maakt deze webinar uniek. De workshop is zowel geschikt voor mensen die pas sinds kort een OM-D hebben als mensen die er al enige of langere tijd mee werken.

Datum en tijd:

NTB
Aanvang: 13:30 uur
Replay? Ja, 21 dagen.

Programma:

13:30 uur – Wegwijs in het snelmenu
14:15 uur – Wegwijs in het uitgebreide camera-menu
15.00 uur – Pauze
15.15 uur – Top 5 Olympus features (Live Composite, Live ND filter, Smartphone als afstandbediening, Trapezium-correctie en Focus Peaking)
16.00 uur – Veilig updaten van je camera en lenzen
16.30 uur – Einde

Tijdens de LIVE Webinar is er ruimte tot het stellen van vragen in onze prive-chat.

Over de webinar

Datum: NTB
Aanvang: 13:30 uur
Replay? Ja, 21 dagen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Kun je er niet LIVE bij zijn? Geef je dan toch op! De webinar is na de LIVE uitzending nog 21 dagen te volgen. Hij blijft gedurende die periode als replay beschikbaar.

Wat heb je nodig?

  • OM-D camera met opgeladen accu’s
  • Pen & papier

Presentatie door
Tom Reuvers – Olympus specialist
Alexander Koenders – Olympus Visionair

Tijdens de LIVE uitzending heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Hiertoe zetten we de prove-chat open. Zo kunnen we tóch interactief bezig zijn! De meest geschikte camera’s voor deze webinar zijn:

  • E-M10 Mark II
  • E-M10 Mark III
  • E-M5 Mark II
  • E-M5 Mark III
  • E-M1
  • E-M1 Mark II
  • E-M1 Mark III
  • E-M1X

Heb je nog vragen over deze webinar? Stuur dan een mail naar info@npfw.nl.

Kosten
€ 29,95 euro p.p. incl. BTW

Ja, ik wil meedoen!

Schrijf je dan nu in op onze speciale registratie pagina.
Direct na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.

Inschrijven is niet mogelijk. Er is nog geen nieuwe datum bekend.