LIVE Webinar Macrofotografie

LIVE Webinar Macrofotografie

Wil jij je macro-foto’s naar een hoger niveau tillen? Wil jij leren hoe je de kleine wereld tot in perfectie in beeld brengt? Dan is dit webinar een fantastische gelegenheid. We zullen alle facetten van macrofotografie behandelen. Zo bespreken we wat we nodig hebben, hoe we onze camera het beste instellen en hoe we met speciale technieken als focus stacken aan de slag kunnen gaan! We vertellen wat je nodig hebt, wat de beste instellingen zijn en hoe je het beste te werk kunt gaan. We zullen je skills dus flink updaten! Sta rechtstreeks in contact met de docent en stel je vragen. Live! En wil je nog eens wat terugkijken? De webinar blijft na uitzending nog 21 dagen beschikbaar. Compleet met de mogelijkheid om ook dan nog vragen te stellen.

Het webinar start met een korte introductie. Daarna gaan we aan de slag met de verschillende facetten binnen macrofotografie. Zo bespreken we wat je het beste kunt gebruiken. Is dat een macrolens? Of kun je ook aan de slag met tussenringen en voorzetlenzen. En hoe dan? 

Uiteraard duiken we ook in onze camera-instellingen. Hoe stel ik scherp? Hoe belangrijk is sluitertijd? Moet ik een statief gebruiken? Allemaal onderwerpen die zeker aan bod komen.

Om nog meer uit macrofotografie te kunnen halen, gaan we ook nog aan de slag met focus stacken, een speciale techniek waarbij meerdere foto’s met verschillende scherpte-gebieden gecombineerd worden. We laten je LIVE zien hoe je dat doet. Met iedere camera! Ook laten we je zien hoe je de gemaakte foto’s daadwerkelijk in software (Photoshop) samenvoegt. Als laatste laten we nog wat basisbewerkingen zien, waarmee je je macrofoto naar een nóg hoger niveau tilt. Kortom: een bomvol en inspirerend programma!

Deelname aan dit webinar kost slechts 19,95 euro incl. BTW.
Je kan de uitzending LIVE volgen van achter je PC, tablet of smartphone.
Na de uitzending ontvang je binnen 24 uur een link. Met die link kun je de uitzending terugkijken; maar liefst 21 dagen. Zo vaak je wilt.

Voor wie?

Voor iedereen met een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera, die graag meer uit macrofotografie wil halen. Het merk van uw camera maakt niet uit. De enige vereiste is dat je een basiskennis hebt van sluitertijd, diafragma en ISO.

Wanneer?

21 apr. 2021 van 19:30 uur – 21:30 uur

Programma & onderwerpen

– Introductie
– Wat heb ik nodig?
– Lenzen, tussenringen en voorzetlenzen
– Camera-instellingen
– Hoe ga je te werk?
– Focus Stacken
– Nabewerking
– Tips & Tricks

We sluiten af met enkele beeldrecepten. Hierin leer je welke uitgangspunten je als basis kunt nemen in bepaalde omstandigheden.

De docent

Tom Reuvers is je docent. Als professioneel fotografie-trainer kent hij de fijne kneepjes van het vak. Hij weet hoe hij mensen kan inspireren en hoe hij de lesstof op een eigenzinnige manier kan uitleggen, zodat iedereen het ook daadwerkelijk begrijpt. Tom Reuvers is zelf als fotograaf werkzaam . Zijn portfolio is te vinden op www.tomreuvers.com Ook schrijft hij talloze artikelen en boeken voor Zoom.nl en Zoom Magazine.

Kosten deelname

De kosten voor deze webinar zijn 19,95 euro incl. BTW.
Hiermee volg je  LIVE het webinar en heb je de beschikking over 21 dagen replay. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@npfw.nl