LIVE Webinar Leer Vogels Fotograferen

LIVE Webinar Leer Vogels Fotograferen

Ben jij een groot natuurliefhebber, maar wil het nog niet echt lukken om vogels indrukwekkend vast te leggen? Dan is deze Online LIVE Webinar iets voor jou! Tijdens deze webinar nemen we je mee in de wereld van vogelfotografie. We vertellen wat je nodig hebt, wat de beste instellingen zijn en hoe je het beste te werk kunt gaan. We zullen zowel je skills voor stilzittende vogels als vogels in vlucht updaten! Sta rechtstreeks in contact met de docent en stel je vragen. Live! En wil je nog eens wat terugkijken? De webinar blijft na uitzending nog 21 dagen beschikbaar.

De webinar start met een korte introductie. Daarna zullen we aan de slag gaan met de juiste tools om scherpe vogelfoto’s te kunnen schieten. Wat heb je nodig? Wat zijn de beste camera-instellingen? Hoe stel ik scherp? Hoe belangrijk is sluitertijd? Het zal allemaal aan bod komen tijdens deze 2-uur durende webinar. Kijk rustig op je eigen computer of tablet en houd je camera bij de hand. We zullen diverse instellingen doorlopen. Het merk van de camera maakt niet uit. Ieder merk zal aan bod komen met de juiste instellingen.

Deelname aan dit webinar kost slechts 19,95 euro incl. BTW.
Je kan de uitzending LIVE volgen van achter je PC, tablet of smartphone.
Na de uitzending ontvang je binnen 24 uur een link. Met die link kun je de uitzending terugkijken; maar liefst 21 dagen.

Voor wie?

Voor iedereen met een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera, die graag beter wil leren om vogels te fotograferen. Het merk van uw camera maakt niet uit. De enige vereiste is dat je een basiskennis hebt van sluitertijd, diafragma en ISO.

Wanneer?

19 juni 2021 van 10:00 uur – 12:00 uur

Programma & onderwerpen

– Introductie
– Wat heb ik nodig?
– Lenzen en converters
– Scherpe foto’s: scherpstellen
– Scherpe foto’s: het belang van sluitertijd
– Sluitertijd, diafragma en ISO – de juiste instellingen
– Lichtmeting en belichten
– Diverse technieken voor vogels in vlucht
– Diverse instellingen voor stilzittende vogels

We sluiten af met enkele beeldrecepten. Hierin leer je welke uitgangspunten je als basis kunt nemen in bepaalde omstandigheden.

De docent

Tom Reuvers is je docent. Als professioneel fotografie-trainer kent hij de fijne kneepjes van het vak. Hij weet hoe hij mensen kan inspireren en hoe hij de lesstof op een eigenzinnige manier kan uitleggen, zodat iedereen het ook daadwerkelijk begrijpt. Tom Reuvers is zelf als fotograaf werkzaam . Zijn portfolio is te vinden op www.tomreuvers.com Ook schrijft hij talloze artikelen en boeken voor Zoom.nl en Zoom Magazine.

Kosten deelname

De kosten voor deze webinar zijn 19,95 euro incl. BTW.
Hiermee volg je  LIVE het webinar en heb je de beschikking over 21 dagen replay. 

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@npfw.nl