Leer Je Camera Kennen

"Tof voor als je net je camera hebt of 'm toch eens iets beter wilt leren kennen. Voor mij is alles een stuk duidelijker geworden!" - Michael
5/5

Workshop: Leer Je Camera Kennen

Heb jij een geweldige camera gekocht, maar verdwaal je af en toe nog steeds in al die mogelijkheden en complexe menu’s? Dan is deze leerzame workshop echt iets voor jou! Technisch Specialist Tom Reuvers neemt je mee in alle mogelijkheden van jouw nieuwe camera. Hoe programmeer je je knoppen? Welke scherpstel-mogelijkheden zijn er? Wat doe ik met de beeldstabilisatie? Welke scherpstelmogelijheden zijn er? Allemaal van die vragen, die allemaal in één avond aan bod komen. Op een inspirerende wijze helpen we je ruimschoots op weg om je camera beter onder de knie te krijgen en nóg beter te leren begrijpen. En weet je wat het mooie is? Er zijn alleen deelnemers die avond, die hetzelfde merk hebben als jij. Da’s ideaal! 

De workshop ‘Leer Je Camera Kennen’ leert je stap voor stap de instellingen en mogelijkheden die jouw camera heeft, toegespitst op het merk dat die avond op het programma staat. Een duidelijke presentatie met handige tips & tricks laten je hands-on ervaren hoe je meer uit je instellingen haalt. Technisch specialist Tom Reuvers kent alle technieken van je camera en helpt je volledig door de complexe menu’s. De workshop is zowel geschikt voor mensen die pas een nieuwe camera hebben als voor mensen die er al enige of langere tijd mee werken, maar nu echt eens wat meer willen weten over de mogelijkheden.

  • Kleine groep van maximaal 8 deelnemers
  • Duidelijke presentatie en hands-on uitleg
  • Incl. uitgebreide hand-out
  • Alleen deelnemers ‘van’ het zelfde merk op een avond
  • Centrale ligging op 1 minuut afstand vanaf Station Zwolle
  • Gratis parkeren

Hoe ziet zo’n avond er uit?

We starten uiteraard met koffie en thee. Na een korte introductie-ronde gaan we meteen aan de slag.
Allereerst bespreken we de meest voorkomende knoppen op de camera, waarbij we meteen een aantal tips & tricks met je delen. Daarna gaan we kijken naar de menu’s in je camera en waarvoor al die instellingen zijn. Uiteraard vertellen we je ook wanneer je welke instelling gebruikt en waarom. Zo komende de autofocus-instellingen aan bod, de lichtmeting, ISO & Auto ISO, transport-standen, etc. Je zult merken dat gedurende de avond je steeds meer handigheid krijgt in het gebruiken van je camera. En juist omdat er op ‘jouw’ avond alleen maar deelnemers zijn met eenzelfde merk camera als jij, zul je merken dat de workshopleider ook de taal spreekt van jouw merk. Dat de workshopleider dus ook jouw camera van binnen en van buiten kent, mag je dus als vanzelfsprekend beschouwen. 

Kosten

Deelnemen aan de Workshop “Leer Je Camera Kennen” is eenvoudig. Kies hieronder jouw merk camera om naar de inschrijfpagina te gaan voor jouw camera. Daar vul je je gegevens in en betaal je eenvoudig via iDeal het inschrijfgeld. Deelname kost 69,95 euro per persoon, incl. BTW, koffie, thee en een duidelijke, hand-out. Na ontvangst van je betaling ontvang je altijd binnen 48 uur een bevestiging. Hierbij ontvang je ook een informatieblad met de locatie, etc. Mocht je vragen hebben? Dan kan je altijd mailen naar info@npfw.nl

Olympus