Fotofair

Workshop Roofvogelfotografie

Roofvogels zijn imposant! Of ze nu stilzitten of in volle vlucht zijn. Het zijn fantastische onderwerpen, waarop jij jouw fotografie-skills volledig kunt oefenen. OM System organiseert daarom tijdens de Fotofair een unieke vogelfotografie-beleving, in samenwerking met De Valk Roofvogels. Grijp deze kans en til jouw vogelfotografie naar een nieuw niveau. En dat allemaal onder de bevlogen begeleiding van een kundig OM System ambassadeur

Wat kun je verwachten?

Tijdens de 90-minuten durende workshop gaan we aan de slag met de verschillende facetten binnen vogelfotografie. Zo zullen we portretten maken van de diverse vogels en ons de kunsten aanleren om de volledige details van het verendek vast te kunnen leggen. Daarnaast is het tijd voor actie. Diverse vogels zullen we in vlucht proberen vast te leggen. Wat doen we met sluitertijd? Welke instellingen gebruiken we? Hoe kunnen we het beste scherpstellen. De begeleidende ambassadeur zal je instrueren en assisteren, zodat je gegarandeerd met toffe foto’s thuis zal komen. Schiet jij die betoverende plaat als de zeearend net over het veld scheert of dat een andere indrukwekkende vogel net het aas uit de lucht vangt?

Voor wie?

Voor iedereen die stappen wil zetten binnen vogelfotografie, ongeacht het cameramerk. Je bent dus met iedere camera welkom. Ben je net begonnen met fotografie of ben je al wat verder en wil je je skills als gevorderde verder verbreden? We zullen iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau begeleiden. 

Ieder merk camera… toch?

Ja, bij OM System, voorgaand Olympus, is iedereen welkom. Je kunt dus met ieder merk camera deelnemen. Voor ons is iedere fotograaf belangrijk!  De kosten bedragen € 79,95 incl. BTW voor deze workshop. Mocht je Olympus of OM System gebruiker zijn en gebruik je je eigen camera, dan betaal je geen € 79,95 maar slechts € 39,95 incl. BTW.

Maar we willen je extra uitdagen!

Welke camera je ook hebt, je bent welkom. Maar… we dagen je uit. Speciaal tijdens deze workshop kun je van ons de allernieuwste OM System OM-1 met lens lenen en uitproberen. Wil je dus eens ontdekken wat dit snelheidsmonster allemaal te bieden heeft, twijfel dan niet en geef je voor € 39,95 op voor deze workshop en maak gebruik van onze uitleenservice. Laat dus eventueel je eigen camera lekker in je tas en ontdek hoe je je horizon kunt verleggen met de OM-1. Je zult versteld staan van de speciale features, zoals de ongeëvenaarde vogelherkenning met oogdetectie. 

Ben je tijdens de beurs enthousiast en besluit je vervolgens een aankoop te doen tijdens de beurs bij verkooppartner CameraNu, dan ontvang je bij een besteding vanaf € 500,- euro aan OM System en Olympus producten de kosten van de workshop terug!

Over De Valk Roofvogels

De Valk Roofvogels is opgericht door Gerard en Bettine van den Brink. Hun gezamenlijke passie is het werken met roofvogels. Zij bezitten op dit moment zo rond de 20 verschillende soorten roofvogels en uilen. Zij vliegen hun vogels 365 dagen per jaar, een complete dagtaak maar in hun ogen een verplichting richting hun dieren. Tijdens de workshop nemen Gerard en Bettine (onder voorbehoud) de volgende vogels mee: Europese oehoe, Kerkuil, Steenuil, Giervalk, Amerikaanse zeearend en de Amerikaanse torenvalk

Meer info?

Indien er nog vragen zijn over deze workshop, dan kan men per mail contact opnemen met: marketing-NL@om-digitalsolutions.com

Ja, ik wil meedoen!

Inschrijven voor deze workshops is helaas niet meer mogelijk.