Boek – Leer Je Olympus OM-D Camera Kennen

Boek – Leer Je Olympus OM-D Camera Kennen

Nu in de pre-sale voor een speciale prijs van 39,95 incl. verzendkosten!

Begin juni verschijnt het boek ‘Leer Je Olympus OM-D Camera Kennen’, een must-have voor iedereen die beter wil leren werken met zijn of haar OM-D camera. Het boek telt maar liefst 180 pagina’s boordevol tips & tricks, uitleg over de uitdagende menu-structuren en een inzicht in de meest belangrijke functies. Hoe programmeer je je knoppen? Hoe werk de Live Composite modus? Hoe kan ik mijn camera op afstand bedienen? Allemaal van die vragen die op een begrijpelijke wijze in een heldere en duidelijke taal worden behandeld.

 

Het boek is geschikt voor gebruikers van een E-M10 Mark II, E-M10 Mark III, E-M5 Mark II, E-M5 Mark III, E-M1, E-M1 Mark II, E-M1 Mark III en de E-M1x. Het boek is geschreven door Tom Reuvers, Olympus specialist. Hij schreef de afgelopen anderhalf jaar 4 educatieve fotografieboeken voor externe opdrachtgevers.

 

Wat staat er in?

 •  Uitleg van knoppen en draaischijven
 •  Werking en instellingen van het touch-screen
 •  De belangrijkste menu-instellingen met voorbeelden
 •  Gebruik van het Super Control Panel met daarbij alle instellingen met het hoe & waarom
 •  Programmeren van knoppen en voorkeursinstellingen
 •  Live Bulb & Live Composite modus
 •  Focus Stacking
 •  Schaduw & Hooglicht compensatie
 •  Pro Capture
 •  Gebruik van software als Olympus Capture en Olympus Image Share
 •  En nog heel, heel veel meer…

 

Dit boek gaat verder waar de gebruiksaanwijzing stopt. De uitleg van de verschillende functies en instellingen worden voorzien van duidelijke voorbeelden van waarom en hoe je een bepaalde functie inzet. Hoeveel scherpstelpunten gebruik je en wanneer? Hoe stel ik scherp bij macro opnames en waarom? Het boek kent een inspirerende opbouw, waarmee je dankzij de voorbeelden ook meteen aan de slag kunt.

 

Nu in de PRE-SALE voor een speciale prijs

Het boek is vanaf nu te bestellen voor de speciale prijs van € 39,95 euro in plaats van € 44,95 euro. Tevens krijg je tijdens de pre-sale de verzendkosten cadeau. Het 180-pagina’s tellende boek verschijnt vanaf de eerste week van juni 2020. Bestel ‘m nu, dan heb je ‘m als eerste in huis!

 

Ja, dat boek wil ik!

Bestel het boek ‘Leer Je Olympus OM-D Camera’ nu in de pre-sale en betaal geen 44,95 euro, maar slechts 39,95 euro incl. verzendkosten. Het 180 pagina’s tellende boek bevat praktische tips, geeft uitleg over de diverse menu’s en instellingen en helpt je simpelweg  je OM-D camera nóg beter begrijpen. Het boek is nu in pre-sale en zal uiterlijk in de 1e week van juni naar je verzonden worden.

Vul onderstaande formulier in en betaal eenvoudig via iDeal. Na je bestelling ontvang je direct een bevestiging van je bestelling in je mail-box. Na een uur nog niets ontvangen? Check dan je SPAM-box even. Door het boek te bestellen door onderstaand bestelformulier in te vullen, ga je akkoord met ons privacy statement.

Vragen? Stuur een mail naar info@npfw.nlTotaal