Adobe Lightroom Preset Power Pack

 

Adobe Lightroom Preset Power Pack

Nu beschikbaar! Het Adobe Lightroom Power Pack met maar liefst 200 algemene presets, 100 stapelpresets en 50 aanpassingspenselen. Zo haal je nóg meer uit je workflow! Gebruik deze presets bijvoorbeeld voor snelle zwart-wit omzettingen, het verbeteren van je landschapsfoto’s of om een vintage look te geven aan je portretfoto’s. Dit pakket is verkrijgbaar voor slechts  29,95 en is direct na aanschaf te downloaden en te gebruiken.

200 presets

Geweldige presets om jouw foto’s met één druk op de knop te pimpen. Zo repareer je in een handomdraai schaduwen, breng je details terug in luchten, breng je dramatiek aan in wolken, voeg je softfocus toe aan je portretten en maak je gebruik van special effects. De presets worden onder andere opgedeeld in macro, landschap, portret, zwart-wit en avond. Zo komt iedere vorm aan bod. Maar uiteraard zijn de algehele presets gewoon door elkaar heen te gebruiken. Leef je uit!

100 stapelpresets

Stapelpresent zijn bijzonder handig. Hiermee voer je slechts één bewerking per keer uit, zonder dat het invloed heeft op de rest van je bewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan ruis verwijderen, scherpte toevoegen of contrast verbeteren. Zo kun je de presets gebruiken die je écht nodig hebt. Stapel-presets maken het werken met Lightroom stukken sneller.

50 aanpassingspenselen

Werk jij veel met het penseel om lokale aanpassingen te doen? Zo kun je het penseel gebruiken om bijvoorbeeld tanden witter te maken of wat van een haarpartij op te lichten. Wij geven je er 50! Zo kun je snel de vacht van een kat verbeteren, schaduwen oplichten of lokaal extra kleur toebrengen.

Beschikbaarheid

Het Power Pakket is vanaf nu verkrijgbaar!
Het pakket werkt met alle recente versies van Adobe Lightroom en Adobe Lightroom Classic en is geoptimaliseerd voor Lightroom Classic 2022.

Heb je vragen? Stuur een mail naar info@npfw.nl

Ja, ik wil het pakket nu bestellen en meteen downloaden!

Vul onderstaande formulier compleet in en betaal eenvoudig via iDeal of Bancontact.
Per mail ontvang je een bevestiging van je bestelling. In de mail ontvang je ook je persoonlijke downloadlink.
Zo kun je per direct aan de slag!Totaal