21 okt. 2020 | Workshop Splash Fotografie | 19:00 – 22:30 uur | Zwolle

Splashfotografie is supertof om te doen! Maar ook soms best lastig. Het mooi in beeld brengen van het opspattende water of andere vloeistoffen vraagt om perfectie. Welke achtergrond kies ik? Hoe stel ik mijn opzetflitser in? Waar zet ik de flitser neer? Kan ik werken met daglicht? Verschillende technieken komen ruimschoots aan bod om nog toffere splashfoto’s te maken.

Datum: 21 okt. 2020
Tijd: 19:00 – 22:30 uur
Locatie: Zwolle
Incl. koffie en thee

We starten de avond met een klein stukje theorie onder het genot van een kopje koffie of thee. We laten je zien hoe je een mooie opstelling neerzet, wat de werking van flitslicht en daglicht is en hoe je je camera het beste instelt. Zo zal je na een half uurtje goed beslagen ten ijs komen, zodat je de resterende tijd volop aan de slag kunt met de praktijk.

In het praktijkgedeelte kan je gebruik maken van meerdere opstellingen. Zo zal je druppelfotografie kunnen oefenen bij een vaste opstelling, maar kan je je ook uitleven met aardbeien in melk of het opspattende water uit de vissenkom. De opstellingen zijn zo gemaakt, dat je geheid met toffe foto’s thuiskomt. Heb je zelf een opzet-flitser? Neem die dan ook mee en bouw je eigen splash-opstelling. Er zijn materialen aanwezig waar je mee kan werken.

Wat we ook nog zullen laten zien, is hoe je twee of drie foto’s kan blenden in Photoshop voor een nog spectaculairder resultaat. Op die manier kan je het maximale uit je splashfotografie halen.

Programma

  • 19.00 uur – Koffie & thee incl. theorie
  • 20.00 uur – Praktijk
  • 22.30 uur – Einde

Wat heb je nodig?

  •  Camera + geheugenkaart
  •  Statief (niet noodzakelijk, slechts handig)
  •  Opzetflitser / reportageflitser (niet verplicht, wel een mooie aanrader)
  •  Pen en papier

Kosten en deelname

We werken deze avond met een kleine groep deelnemers, zodat je flink kan fotografieren. De deelnamekosten zijn € 69,95 p.p. incl. BTW, inclusief koffie en thee. Wil jij meedoen en lekker een avondje splashen en spatten? Geef je dan op via onderstaande formulier. Vul deze compleet in en betaal eenvoudig via iDeal. Na ontvangst van je betaling sturen we je binnen 48 uur een bevestiging toe. Daarbij ontvang je ook een informatieblad met alle relevante informatie, zoals tijden, locatie, etc. Binnen 48 uur niets ontvangen? Check dan even op de mail niet in je SPAM-map terecht is gekomen.

Ja, ik doe mee!

Vul onderstaande inschrijfformulier compleet in en betaal eenvoudig via iDeal.
Binnen 48 uur na inschrijving ontvang je een bevestiging met alle info.

Totaal: € -

Na ontvangst van je betaling sturen we je binnen 48 uur een bevestiging van je inschrijving toe.
We sturen dan ook een informatieblad met alle informatie mee, zoals de tijden, startlocatie, etc.
Daarnaast ontvang je per mail je factuur als bewijs van betaling en inschrijving.
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy-beleid.

Vragen? Mail naar info@npfw.nl

%d bloggers liken dit: