14 apr. 2019 | Workshop Photoshop | 10:00 – 16:00 uur | Zwolle

Adobe Photoshop is het meest toonaangevende grafische programma ter wereld. Wil jij als fotograaf ook je eerste stappen zetten en leren werken met lagen, maskers en meer? Of wil je je skills opfrissen of verbeteren? Dan is deze workshop een fantastische mogelijkheid.

Datum: 14 april 2019.
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Zwolle
Incl. koffie, thee, lunch en hand-out. Tevens incl. A3+ afdruk.

De dag start met een stuk theorie en laat je kennismaken met de beginselen van Photoshop. Zo zul je zien hoe je kunt werken met lagen, hoe je je ‘werkruimte’ inricht voor jouw perfecte workflow, welke gereedschappen je kan gebruiken, enzovoorts. Uiteraard neem je je eigen laptop met Adobe Photoshop mee, zodat je alles meteen mee kan doen en toe kunt passen op jouw eigen foto’s. Hoe werkt het Camera RAW filter, hoe maken we eenvoudig selecties, hoe kan ik een achtergrond vervangen of hoe kan ik een portret tot in detail bijwerken? Het zijn allemaal onderwerpen die kundig, eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd en voorgedaan worden. Zo laten we je de meest belangrijke Photoshop-tools zien en gebruiken.

Uiteraard genieten we tussen de middag van een goed verzorgde lunch.

Na de lunch zullen we verder gaan met het perfectioneren van je Photoshop-skills. Vervagen, verscherpen, vergroten, kleuren aanpassen of vervangen, etc, etc. We kunnen prima verder! Binnen het workshop-programma bouwen we ook tijd in voor een paar alleraardigste opdrachten, zodat je uitgedaagd wordt om het geleerde meteen in praktijk te brengen. En uiteraard begeleiden en helpen we als je vastloopt. Maak jij je eigen cover van een magazine? Of je eigen filmposter? Ga samen met ons de uitdaging aan. Heb jij een toffe creatie gemaakt? Dan mag je deze ter plekke afdrukken op A3+-formaat.

De dag is geschikt voor iedereen die wil leren werken met Photoshop. Dit geldt voor starters en mensen die licht gevorderd zijn. De dag wordt geleid door Gerrit de Groot, fotograaf en Photoshop-goeroe. Hij neemt je mee op reis door de inspirerende wereld die Photoshop heet en laat je kennismaken met een groot aantal mogelijkheden en instellingen. Ook Tom Reuvers is aanwezig om je te helpen en te voorzien van tips & tricks.

Programma

10:00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10:15 uur    Adobe Photoshop – deel 1
12:15 uur    Lunch
13:15 uur    Adobe Photoshop – deel 2 incl. opdrachten
15:30 uur   Printen van jouw creatie op A3+ formaat
16:00 uur   Einde

Wat heb je nodig?

  • laptop of notebook met een recente versie van Adobe Photoshop
  • Foto’s die je wilt bewerken in RAW (en evt. JPEG)
  • Pen en papier

Kosten en deelname

We werken deze dag met een kleine groep deelnemers. Deelnamekosten zijn € 99,95 p.p. incl. BTW, inclusief koffie, thee, lunch en hand-out. Tevens incl. A3-kleurenprint op Canon PRO-papier. Wil jij meedoen? Geef je dan op via onderstaande formulier. Vul deze compleet in en betaal eenvoudig via iDeal. Na ontvangst van je betaling sturen we je binnen 48 uur een bevestiging toe. Daarbij ontvang je ook een informatieblad met alle relevante informatie, zoals tijden, locatie, etc.

Ja, ik doe mee!

Totaal: € -

Na ontvangst van je betaling sturen we je binnen 48 uur een bevestiging van je inschrijving toe.
We sturen dan ook een informatieblad met alle informatie mee, zoals de tijden, startlocatie, etc.
Daarnaast ontvang je per mail je factuur als bewijs van betaling en inschrijving.
Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy-beleid.

Vragen? Mail naar info@npfw.nl

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: